villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00
villareyonu
    13Ocak2022

    Ölüdeniz'de Kamp Yapılacak Kamp Yerleri

    Doğayla iç içe olarak vakit geçirmek için tercih edilebilecek aktivitelerin başında kamp yapmak gelir. Kamp yapmanın tadını çıkarabileceğiniz yerler doğal güzellikleri, yeşili bolca bulabileceğiniz alanlardır. Muğla ilçesinde bulunan Ölüdeniz beldesi doğal güzelliğiyle cennetten bir köşe gibidir. Kamp yapmak isteyen kişiler için harika bir durak olan Ölüdeniz'de gezebileceğiniz birçok yer de bulunur. Teknolojiden biraz uzaklaşmak, doğanın size sunduğu imkanları kullanmak istiyorsanız Ölüdeniz kamp yapılacak yerler listesinde en başlarda gelir. Ölüdeniz kamp alanları ormanın güzelliklerini keşfedebileceğiniz, koyların güzel denizini kullanabileceğiniz birçok alanı içerisinde barındırır.

    doğada kamp

    Ölüdeniz'de Kamp Yapmak İçin Tercih Edebileceğiniz Yerler

    Muğla Ölüdeniz içerisinde hem kamp yapabileceğiniz hem de gezebileceğiniz çeşitli alanlar mevcut. Kamp yaparken aynı zamanda deniz imkanından da yararlanmak istiyorsanız Ölüdeniz bölgesi en cazip yerlerden birisi. Ölüdeniz çadır kamp alanları içerisinde ücretli ve ücretsiz kamp yerleri bulunur. Tercih edebileceğiniz çoğu yer ücretliyken bazı ücretsiz yerler de vardır. Ölüdeniz kamp alanları arasında yer alan bazı yerler şunlardır;

    • Kelebekler Vadisi: Kelebekler Vadisi, muhteşem doğa güzelliği ve kullanabileceğiniz güzel bir plajıyla kamp için birebir alanlardan birisidir. Bölgede kamp yaparak etrafı keşfedebilir ve plajı da kullanarak tatilinize renk katabilirsiniz. Şelalenin de bulunduğu bu güzel bölgeye giderken yiyeceğinizi ve içeceğinizi yanınızda götürebilirsiniz. Bölgede kamp yapmak için ihtiyaç duyacağınız ürünleri bulamayabileceğiniz için yanınıza gerekli ekipmanları ve eşyaları aldığınıza dikkat edebilirsiniz.
    • Ölüdeniz Doğa Kampı Bölgesi: Kamp deyince akla gelen alanlardan birisi ormanın içidir. Ölü Deniz'de yer alan Doğa Kamp Yeri, Ölüdeniz kamp alanları içerisinde tercih edebileceğiniz ormanlık bir bölgedir. Ormanın içerisinde kalan bu bölgede yaygın olarak çam ağaçları ve zeytin ağaçları görülür. Çadır kurabileceğiniz alanın genişliğiyse ortalama olarak 2 km kadar. Bu yüzden zorlanmadan kampınızı kurabileceğiniz bir alan bulabilir ve doğayla baş başa bir kamp keyfi yaşayabilirsiniz.
    • Kabak Koyu: Kabak koyu gezilebilecek şelale ve plaj gibi alanlar bulunduran bir bölgedir. Sahip olduğu doğal güzelliklerle Ölüdeniz kamp alanları arasında yer alır. Koy içerisinde kamp yapabileceğiniz birçok farklı mevki bulunur. Bu yüzden sahip olduğu çeşitlilikle kamp için en iyi duraklardan birisi Kabak Koyu'dur.
    • Ölüdeniz Plajı çevresi: Ölüdeniz kamp alanları arasında bölgenin sahil kısmında yer alan plaj çevresi yer alır. Kamp yeri plajın doğu bölgesinde bulunur. Burada kamp kurduğunuz takdirde plajdan da yararlanabilirsiniz. İster denizin tadını çıkarırsınız ister güneşin. Sahil bölgesinde yer alan bu kamp yeri Ölüdeniz ücretsiz kamp alanları arasında yer almaktadır.
    • Likya Yolu: Ölüdeniz kamp yerleri arasında yer alan bir diğer bölge Likya Yolu üstündedir. Bu yol Antalya'dan Fethiye'ye kadar uzanmaktadır ve oldukça geniş bir alanı kaplamaktadır. Yol üzerinde bulunan Montana Tepesi, Ölüdeniz manzarasına sahip bir alandır. Bu mevkiye yakın bir yerde kamp kurabilirsiniz. Ölüdeniz kamp alanları arasında bulunan bu bölge ormanla kaplıdır ve güzel bir manzaraya eşlik ederek kamp yapma fırsatı sunar.
    • Darboğaz Koyu: Fethiye bölgesi içerisinde yer alan Darboğaz koyu, bölgenin en temiz ve güzel koyları arasında sayılır. Tertemiz suyu ve güzel doğasıyla ön plana çıkan bölgeye tekneler yardımıyla ulaşabilirsiniz. Darboğaz koyunda yürüyüş yapabileceğiniz patika bir yol bulunur. Bu yol sayesinde koyda temiz havanın ve doğal güzelliklerin tadını çıkararak yürüyüş yapabilirsiniz. Kamp yapılacak alan ise sahile yakın kısımdır. Sahil kısmında kampınızı ücretsiz olarak kurabilirsiniz. Kamp alanının çevresinde bulunan alanlardaysa bakkal gibi yerleri bulabilir ve buradan ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
    • Katrancı Koyu Tabiat Parkı: Yeşilliğin sularla buluştuğu Katrancı Koyu, Fethiye'ye bağlı olan güzel bir kamp alanıdır. Plajın da bulunduğu Katrancı koyunda piknik yapabileceğiniz alanlar da mevcuttur. Bu yüzden burada kamp yaparken piknik, mangal yapabilirsiniz. Katrancı Koyu'nda ormanlık alanlar geniş yer kapladığı için kampınızı ormanın iç kısmına yakın bir bölgeye de kurabilirsiniz. Bu sayede doğayla iç içe bir kamp yapma fırsatı yakalamış olursunuz. Bölge içerisinde ihtiyaç duyabileceğiniz birçok kaynağı da bulabilirsiniz. Duş yapabileceğiniz, tuvalete gidebileceğiniz alanlar veya ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz büfeler Katrancı Koyu içerisinde yer alır. Bu yüzden rahat ve eğlenceli bir kamp için Katrancı Koyu'nu tercih edebilirsiniz.
    • Camp Caretta Kamp Yeri: Çam ve portakal ağaçlarının eşlik ettiği, eşsiz bir doğaya sahip olanlardır birisi Camp Caretta kamp yeridir. Kamp yerinde konaklama ücretlidir. Sıcak suyu da bulabileceğiniz kamp yeri geniş bir alan sunduğu için rahatça gezebilirsiniz.
    • Cennet Kamp Bölgesi: Likya yolunda bulabileceğiniz bir kamp yeri olan Cennet kamp bölgesi ismi gibidir. Kaba Koyu'ndan kalkan teknelerle bu bölgeye ulaşabilir ve kampınızı burada yapabilirsiniz. Likya yolu oldukça uzun ve yürümenin keyifli olduğu alanlardan birisidir. Bu yüzden kampınızı burada yaparsanız uzun yürüyüşler gerçekleştirebilirsiniz. Kamp alanı içerisinde oturacak yerler, yemek yapabileceğiniz bir mutfak alanı ve dinlenebileceğiniz bölgeler yer alır. Cennet kamp bölgesi içerisinde duş gibi temel ihtiyaçlarınızı da karşılayabilir ve elektriğe bölge içerisinde ulaşabilirsiniz. Bu yüzden yer zengin imkanlara sahip bir kamp bölgesidir.
    • Kabak Valley Kamp: Kabak Koyu'nda kamp yapabileceğiniz yerlerden birisi Kabak Valley Kamp bölgesidir. Geniş bir araziye sahip olan bölgede bungalov evler de bulunur. Tatil için de birçok kişinin tercih ettiği bölgede çadırınızı kurabilir ve sakinliğin tadını çıkarabilirsiniz. Temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz kamp alanında sabah kahvaltısı için açık büfe de bulabilirsiniz. Bölgede kamp yapmak ücretlidir.

    Ölüdeniz kamp alanları genellikle merkez noktadan daha uzak bölgelerdir. Plaja yakın kısımlarda çadırınızı sabah kaldırabilir akşamsa yatmak için yeniden kurabilirsiniz. Bunun sebebi bazı bölgelerde kamp kurmanın yasak oluşudur. Plajdan uzak bölgelerdeyse kamp yapmak genellikle serbesttir.

     

    Ölüdeniz'de Kamp Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

    Ölüdeniz bölgesi doğa manzarasıyla oldukça cezbedici bir bölgedir. Ölüdeniz'de kamp alanları genellikle doğayla oldukça iç içe ve yerler veya kayalık yerlerdir. Bu yüzden Ölüdeniz kamp alanları içerisinde gece vakti fener kullanmanız gerekebilir. Kamp alanına giderken yanınıza pilini tamamen doldurduğunuz bir fener alabilirsiniz.

    Ölüdeniz kamp alanları size kalacak yer sunabileceği gibi, Fethiye'nin keyfini çıkarırken daha lüks seçenekleri de değerlendirmek isterseniz Villa Reyonu'na göz atabilirsiniz. Villa Reyonu Ölüdeniz bölgesinin yakınında konaklayabileceğiniz birçok güzel villa seçeneği bulundurur. Beğeninizi kazanacak onlarca villa seçeneğini inceleyip size uygun olanını seçebilirsiniz.

    Daha önce Villa Reyonu aracılığıyla kiralık villada tatil deneyimi yaşayan misafirlerimiz muhteşem bir tatil deneyimi yaşıyorlar. Tamamen gerçeği yansıtan villa kiralama yaparak villaların fotoğrafları sayesinde hiçbir sürpriz yaşamadan huzurla tatilin keyfini çıkartabilir,  kendinizi evinizin konforunda gibi hissedebilirsiniz.

     


    Oluşturulma Tarihi : 9.04.2022 19:23:02

    Son Güncellenme Tarihi : 19.12.2023 18:34:31

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin