villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00, 09:00 - 01:00
villareyonu
    5Ocak2022

    Kaş'ta Yemek Yenecek Mekan Önerileri

    Denizi, manzarası ve gezilecek turistik mekânları ile tatilciler için küçük bir cennettir Kaş. Mavinin her tonunu görerek denizde yüzmenin keyfini çıkarabilir, kanyonlarda gezebilir ve denizaltı keşifleri yapabilirsiniz. Kaş’a kadar gelip de lezzetli, tadına doyulmaz menüleri de tatmadan elbette dönmemelisiniz. Kaş yemek seçenekleri arasında Akdenizin taze otları, deniz ürünleri ve daha birçok lezzeti tatma imkanını Kaş’ta yemek yenilecek yerler arasında bulabilirsiniz. Kaş’ta lezzetli menülerin yanında eşsiz manzaraları ile de harikalar yaratan Kaş yemek mekânlarına birlikte bakmaya ne dersiniz?

    Kaş Yemek Önerisi Olarak Anne Yemeğinden Vazgeçemeyenlere: Bi Lokma

    Anne yemeğinden vazgeçemeyenler için bu mekân Kaş’ta yemek yenilecek yerler arasında tartışmasız en çok seveceğiniz mekânlar arasındadır. Kaş yemek mekânları arasında peyniri, zeytini, dalından taze kopmuş domatesi, salatalığı ve kahvaltı sofrasında aradığınız her türlü yiyeceği, taptaze ve en lezzetli haliyle kahvaltı sofranızda bulabilirsiniz. Dilerseniz akşam yemeğiniz için mekâna gelerek çeşitli zeytinyağlıların, ıspanaklı ev mantısının ve daha pek çok yemeğin tadına anne eli değmiş gibi bakabilir, damaklarınızı şenlendirebilirsiniz. Ayrıca yemekleri ile olduğu kadar sahip olduğu Meis Adası manzarası ile hem karnınızı doyurabilir hem de manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

    Akdeniz Usulü Ocakbaşı Keyfi: Zaika

    Ocakbaşından vazgeçemeyen, meze ve kebaptan ödün vermeyenler için Zaika, Kaş yemek yerleri arasında ilk tercih edilen mekânlardan biri olabilir. Akdeniz mevsimlik otları ve serin lezzetleri bulabileceğiniz mekânda sipariş ettiğiniz kebabın lezzetini üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Mekâna adını veren Zaika kebap ve Ali Nazik mekânın spesiyalleri arasındadır. Kebabın vazgeçilmesi nefis pideler farklı tereyağları ile servis edilerek damaklarınızda farklı bir tat deneyimi yaşamanızı sağlar. Hem kebapları ve tatlıları hem de sahip olduğu manzarası ile Kaş’ta yemek yemeği unutulmaz hale getirebilirsiniz.

    yemek yiyen aile

    Denizden Ne Çıksa Yerim Diyenlere: Dolphin Restaurant

    Kaş yemek mekânları denince akıllara manzarası ile gelen mekândır. Bu mekânda Kaş’a tepeden bakabilir ve Kaş limanını doyasıya seyrederek Kaş yemeklerinin tadına bakabilirsiniz. Sadece manzarası değil yemekleri ile de konuklarına lezzetli bir deneyim sunar. Denizden ne çıkarsa yerim diyenlerdenseniz başta ızgara balık olmak üzere ızgara ahtapot, ızgara kalamar, börülce, karides güveç ve lagos gibi damaklarınızda her ısırdığınızda keyifli bir tat bırakan çeşitli yemekleri yiyerek karnınızı doyurabilirsiniz. Böylece Kaş’ta yemek yemenin ayrıcalıklı keyfini çıkarabilirsiniz.

    Akdenizde Bir Fransız Mutfağı: L’Apero

    Kaş yeme içme mekânları arasında farklı mutfakları tatmak özellikle Fransız mutfağını sevenler için tercih edilen keyifli bir mekândır. Gerçek bir Fransız şef tarafından işletilen bu mekânda Fransız lezzetlerini denemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Akdeniz’in eşsiz deniz ürünlerini Fransız usulü tekniklerle tadabilir ya da farklı lezzetlere açık değilseniz klasik tercihler yaparak günü lezzetli bir şekilde bitirebilirsiniz. Böylece Kaş yemeklerinin tadını Fransız dokunuşlarla zirveye taşıyabilirsiniz.

    Vejetaryen Lezzetleri Buluşturan Mekân: Oburus Momus

    Kaş’ta yemek yemenin ayrıcalık olduğu bu mekân vejeteryan ve vegan lezzetleri denemek isteyenler için iyi bir seçenektir. Yeşillik ve taze ürün sevenleri bir araya getiren mekânın menüsünde bulunan küçük atıştırmalıklarla da lezzet patlaması yaşayabilirsiniz. Falafel, humus, makarna, Tayland usulü erişte ve daha pek çok vegan lezzeti bir arada bulabilirsiniz. Kaş yemek tercihleri arasında yaptığınız vejetaryen tercihler ile lezzeti bir arada buluşturabilirsiniz.

    Farklı lezzetleri içinde barındıran Kaş yemek mekânları yemek severlerin ilk tercihi olabilir. Kaş Merkezde yemek yenilecek yerler bulunduğu konum itibari ile konakladığınız yere de kolay ulaşım imkanı sağlar. Kaş’ta yer alan farklı mekânları tercih ederek Kaş yemek tercihleri arasından size uygun lezzetleri deneyebilirsiniz. Kaş'ın doğal güzellikleri ile mest olurken ve harika yemeklerinin keyfini çıkarırken, eğer konaklama ihtiyacınızı da düşünüyorsanız; Villa Reyonu'na göz atabilirsiniz. Kalmak istediğiniz konsepti belirleyip kendinize en uygun villalar içinden tercihinizi yapabilir, tatil keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

    Tatiliniz ve bütçeniz için herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak için mutlaka güvenilir villa kiralama sitesi ve platformlarını tercih etmelisiniz. Villa Reyonu, uzun zamandır sağladığı müşteri memnuniyeti sayesinde en güvenilir kiralık villa seçenekleri ile akla gelen ilk adreslerden biridir.


    Oluşturulma Tarihi : 9.04.2022 19:23:02

    Son Güncellenme Tarihi : 19.12.2023 17:19:38

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin