villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00
villareyonu
    29Aralık2021

    Kalkan Aktiviteleri: Kalkan Tekne Turu

    Kalkan Aktiviteleri: Kalkan Tekne Turu

    Kalkan Antalya'nın Kaş ilçesinde yer alan ülkemizin cennet köşelerinden bir tanesi. Tatilciler için Kalkan'da yapılacak pek çok aktivite mevcut. Dünyanın en muhteşem yürüyüş rotalarından biri olan Likya Yolu üzerinde, dik vadilere ve doğal dağ manzaralarına giden yürüyüşler yapmak hemen her zaman mümkün. Eşsiz manzaralar eşliğinde tatil bölgesinde su kayağı, jet ski, kano ve dalış gibi pek çok açık hava aktivitesi imkanı bulunuyor. Dinlenmek ve masmavi denizin tadını çıkarmak isteyenler için ise Türkiye'nin en iyi iki plajı kısa bir sürüş mesafesinde. Kalkan'daki en güzel aktivitelerden biri de masmavi deniz üzerinde usulca süzülen Kalkan tekne turları. Kalkan'ı ve muhteşem sahilini denizden görmek isteyenler için pek çok seçenek bulunuyor.

    Tatilin En Keyifli Yolu: Kalkan Tekne Turu

    Kalkan günlük tekne turu turlar arasında en çok tercih edileni. Kısa süreli olması ve farklı koyları ziyaret edebilmesi nedeni ile tercih ediliyor. Kalkan günlük tekne turları sabah limandan kalkıyor ve akşam saatlerinde limana geri dönüyor. Tur boyunca çevrede yer alan suyun durgun olduğu birçok koy ziyaret ediliyor. Tercihe göre tura aileniz, arkadaşlarınız, müşterileriniz veya iş ortaklarınız ile katılabilirsiniz. Tur şirketi ile yapılan anlaşmaya bağlı olarak seçenekler değişse de, turda genelde öğle yemeği veriliyor. Yemeklerde farklı çeşitlerde, hafif Akdeniz yemekleri servis ediliyor.

    Kaş kalkan tekne turu, tatil için akla gelen ilk aktivitelerden. Tekne turlarını, tur şirketi ile konuşarak kişisel tercihlerinize göre şekillendirebilirsiniz. Yüzmek ve Akdeniz sularının tadını çıkarmak için koylarda daha uzun süre geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Günlük gezi yapan teknelerin gece geri dönmesi ile birlikte geceleri koylar çok daha sessiz ve sakin olur. Gece yıldızlı gökyüzünün, sessiz koyların ve ılık Akdeniz'in tadını çıkarmak isterseniz konaklamalı bir turu da tercih edebilirsiniz. Kalkan tekne turu fiyatları; turun kapsamına, kaç günlük olduğuna ve teknedeki kişi sayısına bağlı olarak farklılık gösteriyor.

    kalkan tekne turu

    Kalkan Liman'ından Tekne Turu Rotaları

    Koyların, tertemiz sahillerin ve gün batımının keyfini çıkarmak için farklı tercihlere hizmet eden pek çok Kalkan tekne turu rotası oluşturulmuş. Bu turlar genelde Kalkan Fethiye arasında kalan ada ve koyları ziyaret ediyor, ziyaret sırasında da tatilcilere yüzme olanağı tanıyor. Teknelerde güneşlenme alanları da bulunuyor. Turlar fiyat olarak öğle yemeğini kapsarken içecekler için ücret ödemek gerekiyor. 

    Kalkan limanından hareket eden bir tur için rota şu şekilde:

    • Sıçan (Fare) Adası

    Kalkan'dan hareket eden turların mutlaka uğradığı adalardan olan Sıçan Adası'nın keyfini üzerinde martılar uçuşan martılar eşliğinde çıkarabilirsiniz. 

    • Gerenlik Plajı (Bu plajda çamur banyosu yapılabilir)

    Kara ulaşımı zor olan bu plajda çamur banyosu keyfi yapmak mümkün. Diğer plajlardan ve koylardan farklı olarak bu plajda yüzmek yerine çamur banyosu yapmayı tercih edebilirsiniz.

    • Pınar Kürü Koyu

    Yine karadan ulaşımı zor olan koyu, tekne turu sayesinde görmeye değer.

    • Akvaryum Koyu

    Cam berraklığında denize sahip olan koy, turlarda yüzmek için mutlaka uğranan koylar arasında.

    • Fırnaz Koyu

    Koruma altına alan bölgeler arasında yer alan koy Kalkan tekne turu denilince ilk akla gelenlerden. Muar kürü ismi ile de biliniyor.

    Limandan hareket eden başka bir tur lokasyonu ise şu şekilde: 

    • Fırnaz  Koyu- Akvaryum Koyu
    • Sıçan Adası- Yılan Adası
    • Gerenlik Koyu (Çamur banyosu)
    • Deve Taşı Koyu
    • Kalamar Koyu

    Kalkan tekne turları ile, siz de Akdeniz'in turkuaz sularında yüzün ve sahil şeridinin doğal güzelliğini teknenizden hayranlıkla izleyebilirsiniz. Kalkanda konaklama alternatifleri için ise Villa Reyonu'na göz atabilirsiniz.

    Tatiliniz ve bütçeniz için herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak için mutlaka güvenilir villa kiralama sitesi ve platformlarını tercih etmelisiniz. Villa Reyonu, uzun zamandır sağladığı müşteri memnuniyeti sayesinde en güvenilir kiralık villa seçenekleri ile akla gelen ilk adreslerden biridir.


    Oluşturulma Tarihi : 9.04.2022 19:23:02

    Son Güncellenme Tarihi : 16.12.2023 13:27:16

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin