villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00, 09:00 - 01:00
villareyonu
    • Villa Kiralama
    • Blog
    • Fethiye'de Kahvaltı Yapılacak Yerler - Eni İyi Fethiye Kahvaltıcıları
    18Aralık2021

    Fethiye'de Kahvaltı Yapılacak Yerler - Eni İyi Fethiye Kahvaltıcıları

    Ege ve Akdeniz’in kesiştiği noktada bulunan Fethiye, doğası, denizi ve tarihi ile buraya gelenlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Ölüdenizi, Saklıkent Kanyonu, eşsiz doğası ve kumsalları bulunan Fethiye, yaz aylarında binlerce turisti ağırlıyor. Böylesi güzel bir yere gelen ziyaretçiler için en keyifli aktivitelerden biri de kahvaltı. Fethiye kahvaltıcılar açısından oldukça geniş bir seçenek sunuyor. Muhteşem doğası ile hayranlık uyandıran Fethiye serpme kahvaltı alternatifleri ile de turistlerin ilgisini çekiyor. Fethiye kahvaltıcılar açısından çeşitli işletmeler ile gelenlerin bir daha gelmek isteyeceği bir tatil beldesidir. Fethiye’de kahvaltı mekanları hangileridir, Fethiye’de güzel kahvaltı yerleri nerededir merak ediyorsanız, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

    Köy Kahvaltısı ve Yöresel Lezzet Sunan Mekanlar

    Fethiye kahvaltıcılar denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri Önallar Köy Kahvaltısı olarak bilinir. Burası yöresel ve doğal ürünleri ile ün kazanmış bir kahvaltı mekanıdır. Ayrıca çeşit çeşit hazırlanan gözlemeleri ise en sevilen ürünlerindendir. Fethiye kahvaltıcılar konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Bunlardan bir diğeri ise, organik göl evi kahvaltı ve mangal evidir. Burası Fethiye’ye 10 kilometre uzaklıkta bulunur. Yemyeşil bir ortamda aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte keyifli vakitler geçirmeniz için uygun bir ortamdır. Organik ürünler kullanılarak hazırlanan kahvaltıları ile misafirlerine lezzetli bir kahvaltı imkanı sunar. Diğer Fethiye kahvaltıcılar mekanı ise Mozaik Bahçe’dir. Türk sanatının örneklerini yansıtan mozaiklerle ve fenerlerle süslü bir bahçeye sahip kahvaltı mekanıdır. Burası Fethiye’de Hatay yemeklerini tadabileceğiniz en iyi restoranlardan biridir. Her sezon Hatay usulü köy kahvaltısı için binlerce turisti ağırlayan bir mekandır. Fethiye merkezde yer alan restoran yalnızca yaz sezonu boyunca hizmet veriyor.

    En İyi Fethiye Serpme Kahvaltı Mekanları

    Serpme kahvaltı konusunda hizmet veren Fethiye’de kahvaltı yapılacak yerler arasında sayılan bir diğer mekan ise Denizatı Restoran&Bar’dır. Serpme kahvaltısı ve ızgara çeşitleri ile öne çıkan restoran sahil kesiminde yer alır. Kahvaltısı, mezeleri, servisi ile turistlerin beğenisini kazanmış durumdadır. Kahvaltısı ile öne çıkan, Fethiye kahvaltıcılar listesinde sayabileceğimiz diğer bir restoran ise Şövalye Adası Restoran'dır. Şövalye adasında kurulan bu restoran kahvaltısı ile beğeni kazanmıştır. Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her çeşit yemeğin bulunduğu restoran, muhteşem bir manzaraya da sahiptir. Çarıklı Et Restoran ise et yemeklerinde uzmanlaşmış olsa da serpme kahvaltısı ile göz dolduran, Fethiye kahvaltıcılar dendiğinde akla gelecek restoranlar arasındadır. Lezzetleri ile ön plana çıkan bu mekan, deniz kenarında bulunması nedeniyle, harika manzarası ile de dikkat çeker.

    fethiye serpme kahvaltı

    Fethiye’nin Muhteşem Doğası İçinde Konumlanan Kahvaltı Mekanları

    Fethiye köy kahvaltısı ile ün kazanmış, Fethiye kahvaltıcılar listesinde sayılabilecek mekanlardan bir tanesi, Misa Sindoma Kahvaltı Evi’dir. Fethiye’nin kalitesiyle bilenen kahvaltı mekanlarından biridir. Yanıklar köyünde bulunan bu mekan, lezzetli kahvaltısı ile beğeni toplamıştır. Senit Ekmek ise Fethiye kahvaltıcılar listesinde yer alan başka bir mekan. Fethiye’nin en popüler kahvaltıcılarındandır. Fethiye’nin en güzel köylerinden biri olan Kayaköy’de kurulmuştur. Köy ekmeklerinin yanı sıra kahvaltısı ile de beğenilen mekan, Fethiye’de doğa içinde kahvaltı keyfi yaşatan bir mekan olma özelliği taşır. Tabiat Ana Kahvaltı bahçesi ise adından da tahmin edileceği üzere, tabiatın içinde kahvaltı yapabilme imkanı sunan Fethiye kahvaltıcılar denildiğinde akla gelebilecek güzel mekanlar arasındadır. Fethiye’nin Yanıklar Mahallesi'nde bulunan bu kahvaltı mekanı, bol çeşitli serpme kahvaltısı ile bilinir. Ürünlerinin hepsi organik olup, ev yapımı lezzetlere sahiptir.

    Fethiye’nin muhteşem doğası ile uyumlu muhteşem lezzetlere ve manzaralara sahip bu mekanlara, Fethiye tatilinizde mutlaka yer vermelisiniz. Ayrıca tatilinizi en konforlu ve en rahat şekilde geçirebilmeniz için ise Villa Reyonu’ndaki kiralık villaları inceleyebilirsiniz. Villa Reyonu sayfasından dilediğiniz villayı güvenle seçerek, rezervasyon yaptırabilirsiniz.

    İnsan kalabalığından uzak, ev konforunda ve doğayla iç içe bir villa tatili için yapmanız gereken tek şey Villa Reyonu’ndan rezervasyon yaptırmak. Villa Reyonu TÜRSAB ve ETBİS kayıtlarıyla misafirleri için en güvenilir kiralık villa rezervasyon ve konaklama seçeneklerini sunuyor. Rezervasyon öncesi ve sonrasında bizimle direkt iletişime geçebilir ve sizin için sunduğumuz özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.


    Oluşturulma Tarihi : 9.04.2022 19:23:02

    Son Güncellenme Tarihi : 15.12.2023 18:17:02

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin