villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00
villareyonu
    14Aralık2021

    Fethiye Hisarönü Gezilecek Yerler Listesi

    Fethiye Hisarönü Gezilecek Yerler Listesi

    Muğla’ya bağlı en güzel ilçelerden birisi şüphesiz ki Fethiye olarak kabul edilir. Doğal güzellikleri, birbirinden özgün tatil mekanları ve yerel lezzetleri ile gerçek bir tatil rotası olarak kabul edilir. Fethiye dendiği zaman akla ilk gelen yerlerden birisi de Hisarönü olarak kabul edilir. Fethiye Hisarönü içerisinde görülmeye değer pek çok nokta keşfedilmeyi bekliyor. Fethiye'de tatil yapmayı düşünen herkes, Fethiye Hisarönü yazımıza mutlaka göz atmalı ve tatil rotalarını buna göre çizebilir...

    Fethiye Hisarönü Nerede ve Nasıl Ulaşım Sağlanır?

    Fethiye Hisarönü nerede araştırması içerisinde bu koylara nasıl gidileceği ile ilgili bilgiler de yer alacaktır. Fethiye Hisarönü konum bilgilerine bakıldığı zaman, 36° 39' 33.2820'' kuzeyde ve 29° 7' 34.8492'' Doğu'da bulunmaktadır.Fethiye tatili planlayanlar, Fethiye Hisarönü gezilecek yerler konusunda iyi bir araştırma ile başlayabilirler. Bunun için Hisarönü'ne nasıl ulaşılacağı konusunda bilgi sahibi olmak gerekiyor. Fethiye ilçesinin merkezi ile Ölüdeniz arasında yer alan Hisarönü, ormanlık alanlar ile çevrilidir. Fethiye'den yaklaşık olarak 13 kilometre uzaklıktadır. Bu da araçla yaklaşık 20 dakika demektir. Hisarönü'nden hemen sonra da Ovacık ilçesi gelmektedir. Hisarönü Körfezi'ne ulaşmak isteyenler, Fethiye merkezden kalkan toplu taşıma araçları ile gidebilirler.

    Fethiye Hisarönü İçerisinde Nerelere Gidilmeli?

    fethiye hisarönü drone fotoğrafı

    Fethiye Hisarönü dendiği zaman akla ilk olarak muhteşem doğal koyları gelecektir. Aynı ismi taşıyan Hisarönü Koyu, Dirsekbükü Koyu ve İnbükü Koyu, muhteşem denizi ve yeşil alanları ile gerçek bir cennet. Özellikle yaz tatilinde gelenler, bu koylarda deniz keyfini mutlaka yaşamalı. Denizin berraklığı ve yeşil alanlarının hala eskisi gibi korunabiliyor olması, Hisarönü'nün doğal değerlerini ön plana çıkarıyor.

    Hisarönü içerisinden birçok toplu taşıma araçları, koylar için sefer düzenlemektedir. Turunç Halk Plajı da Hisarönü'nün en çok sevilen sahillerinden birisidir. Hisarönü'ne gidip de doğal köy hayatını yaşamak ve deneyimlemek isteyenler, Marmaris Taşlıca Köyü'nü ziyaret etmelidir. Köy içerisinde görülecek eski ve doğal evler, yeşil alanlar ve doğal lezzetler hem çok sağlıklı hem de çok huzurlu zamanlar yaşatacaktır. Köye yürüme mesafesinde yer alan Saklı Göl ve Turgut Şelalesi de en çok rağbet gören yerler arasında yer alıyor. Fethiye Hisarönü, birbirinden lezzetli deniz mahsülleri sunan restoranları ile de büyük beğeni toplamaktadır. Fethiye'nin birçok noktasında olduğu gibi Hisarönü'nde de özellikle yaz gecelerinde çok özgün çarşı ve pazarlar kurulmaktadır. Yerli halkın el emeği yapmakta olduğu ürünlere mutlaka göz atılmalıdır.

    Hisarönü'nde Görülmesi Gereken Tarihi Mekanlar Hangileridir?

    Doğal güzellikleri ile meşhur olan Fethiye Hisarönü, aynı zamanda tarihi mekanları ile de dikkat çeken bir tatil beldesidir.

    Fethiye Hisarönü konum bilgilerine bakıldığı zaman, yıllar öncesine ait eserleri ile günümüzde hala koruma altında olan, oldukça tarihi alanların olduğu direkt göze çarpacaktır.

    • Physkos Antik Kenti,
    • Marmaris Kalesi,
    • Hafsa Sultan Kervansarayı,
    • Loryma Antik Kenti,
    • Amos Antik Kenti ve
    • Marmaris Müzesi ülkemizin en değerli tarihi mekanları olarak geçer.

    Bu mekanlara bireysel aracınızla gidebileceğiniz gibi; Hisarönü merkezden organize edilen turlar aracılığı ile de ziyaret edebilirsiniz. Rehber eşliğinde gezilecek bu yerler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olunabilir.

     

    Fethiye Hisarönü içerisinde hem keyifli hem de konforlu bir tatil yaşamak için, gidilecek yerler keşfedildikten sonra konaklama konusunda da en iyi karar verilmelidir. Bu konuda en iyi seçenek ise villa kiralamaktır. Villa kiralama deyince ise akla elbette Villa Reyonu gelmelidir. Birbirinden konforlu ve özgün villa çeşitleri ile Hisarönü misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunan Villa Reyonu sayesinde, konaklama artık bir problem değil keyif olacaktır. Konaklama konusunda sizler de en iyisini seçin ve yalnızca tatilinizin keyfine odaklanın. Hisarönü'nde kendinizi evinizde gibi hissetmek için Villa Reyonu'nun fırsatlarına mutlaka göz atın.

    Daha önce Villa Reyonu aracılığıyla kiralık villada tatil deneyimi yaşayan misafirlerimiz muhteşem bir tatil deneyimi yaşıyorlar. Tamamen gerçeği yansıtan villa kiralama yaparak villaların fotoğrafları sayesinde hiçbir sürpriz yaşamadan huzurla tatilin keyfini çıkartabilir,  kendinizi evinizin konforunda gibi hissedebilirsiniz.

     


    Oluşturulma Tarihi : 9.04.2022 19:23:02

    Son Güncellenme Tarihi : 15.12.2023 17:20:20

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin