villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00
villareyonu
    1Mayıs2020

    Kaş'ta Yapılacak En Güzel 5 Aktivite

    Türkiye'nin tatil başkenti olan Antalya'nın en batı kısmında yer alan ve villa tatili ile meşhur ilçesi Kaş'ta tatil sırasında yapılacak aktiviteleri sizler için derledik. Keyifle okuyacağınız ve okurken bende bu aktiviteyi yapmalıyım diyeceğiniz birbirinden güzel aktiviteleri incelemeye hazırmısınız?. Cevabınız evet ise buyrun detaylara incelemeye.

    Tekne Turu ile Yeni Keşifler

    Kaş el değmemiş doğası ve tüm güzelliği ile Türkiye'de ziyaret edilmesi gereken tatil bölgelerinin başında gelir. Kaş bölgesi tatilini sadece otel odasında geçirmek istemeyen doğa ve  deniz ile başbaşa tatil hayali kuranların tercihidir. Hal böyle iken bu bölgeye villa tatili yapmak üzere geldiğiniz de ilk yapmanız gereken aktiviteler arasında tekne turu gelmektedir. Çünkü Akdeniz'in bu şirin ilçesine bir de deniz ortasında bakmak sizi derin hayallere daldıracaktır. Eski liman kısmından sabah saatlerinde hareket eden ve akşam 6 civarına kadar süren Kekova turlarına katılabilirsiniz. Bu tura katıldığınız zaman tekne sizi sırasıyla İnönü, Akvaryum, Tersane, Batıkşehir koylarına götürecektir. Hepsi birbirinden güzel olan bu koylar keşfedilmek üzere sizleri beklemektedir.

    Patara'da Denize Girmek

    patara plajında bir aile

    Deniz Kaplumbağaları (Caretta Caretta) 'nın yumurtlama alanı olan Patara Plajı'nda denize girebilirsiniz. Türkiye'nin en uzun kumsalına sahip olan bu plaj altın sarısı kumları ile sizlere dinginlik verecektir. Kaş'ta kaldığınız villadan özel aracınız ile kısa sürede gelebileceğiniz Plaj'da gün boyu hem denize girerek serinleyecek hem de plajda güneşleyerek tüm senenin yorgunluğunu atacaksınız. Denizi genelde dalgalı olan Plaj sabah erken saatlerde ise güzel bir deniz keyfi sunmaktadır. 

    Meşhur Yanık Dondurma'yı Tatmak

    Kaş ilçesine geldiğiniz de ilk olarak meşhur tava dondurmayı tatmalısınız. Yapılışını izlemek de oldukça keyifli olan bu dondurmayı belki de ülkenin başka yerinde tadamayacaksınız. Fakat bu kadar ile de sınırlı kalmıyoruz. Antalya'nın en meşhur dondurması ise yanık dondurmadır. Adını sütünün kaynatılırken bilinçli olarak yakılmasından alır. Evet yanlış duymadınız içine katılan sütü bilinçli olarak hafifçe yakmakta ve mükkemmel bir tat sunmaktadırlar. Siz de karamelize tatları seviyor iseniz bu donduryı mutlaka tatmalısınız.

    Canyoning Yaparak Aderanalin Patlamasına Hazırmısınız?

    Antalya'nın bu çok yönlü ilçesinde yapılacak aktiviteler arasında en adrenalin dolu olanlarından bir tanesi de Canyoning olarak karşımıza çıkmaktadır. İlçede bulunan birbirinden güzel kanyonlarda trekking (doğa yürüyüşü) ve tırmanış yapabilir aynı zaman da su havuzuna atlayabilirsiniz. Yüksek adrenalinli bir aktivite olması sebebi ile eğer adrenalini seviyorsanız fırsatı kaçırmamalısınız.

    Kekova'da Kano Yapmak

    kekovada kano yapmak

    Eski çağlarda meydana gelen depremlerin etkisi ile Kekova adı verilen bölgede yer alan eski yapılır olduğu gibi suya batmıştır. Bu nedenle de "Batık Kent" ismi verilen bölge, kano deneyimi için gerçekten eşsiz bir tercihdir. Suyunun berraklığı ile ünlü olan bölge de hem kano yaparak spor yapacak hem de tarihe tanıklık edeceksiniz. Düşünmesi bile çok güzel değilmi? Cevabınız evet ise hemen firmamızı arayarak bölgede kiralık yazlık seçenekleri hakkında bilgi alabilir ve rezervasyon yapabilirsiniz. Sonrasında mı, tabiki de bu muhteşem aktivite sizleri bekliyor olacak.

    Antik Kentleri Gezerek, Tarihe Işık Tutmak

    Kaş ve Kalkan bölgelerinde bulunan Patara Antik Kenti, Antiphellos Antik Tiyatrosu ve Xanthos Antik Kentleri kesinlikle görülmeyi hakeden yerlerdir. Hem tatil yapmak hem de Tarihi ve Kültürel Miraslarımızı yakından tanımak isterseniz buralara uğramalısınız. Belki de buralarda çekeceğiniz bir fotoğraf size, yıllar sonra ailenize anlatacağınız büyük bir anı olarak kalacaktır. 


    Oluşturulma Tarihi : 9.04.2022 19:23:02

    Son Güncellenme Tarihi : 15.12.2023 11:36:48

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin