villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00
villareyonu
    4Ocak2022

    Kaş'ta Nerede Kahvaltı Yapılır? Kaş Kahvaltı Mekanları

    Antalya’nın gözdesi olan Kaş, eşsiz bir doğa ve masmavi berrak denizi ile misafirlerini ağırlar. Akdeniz kıyısının akla gelen ilk tatil bölgelerinden biri olan Kaş; pembe begonvilleri, tarihi dokuya sahip evleri ve dar sokaklarıyla şirin bir görünüme sahiptir. Dilerseniz Kaputaş Plajı'nın sapsarı kumsalında güneşlenebilir ya da Patara Tiyatrosu'nu ziyaret ederek eski Roma kalıntılarını gezebilirsiniz. Kaş'tan kalkan tekne turlarına katılarak Kaleköy adasına ulaşabilir, Orta Çağ kalesine tırmanarak muhteşem manzaraya şahitlik edebilirsiniz. Kaş; dalış yapmak, kusursuz doğanın tadını çıkarmak ve antik dokusunu hissetmek isteyenlerin daima tercihidir. Bir yamacın altında yer alan Kaş hala M.Ö 4. Yüzyılın Likya uygarlığı izlerini bünyesinde barındıran tarihi detaylara sahiptir. Kaş'ta kahvaltı yapmak doğa ile iç içe, keyifli bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Hem manzarayı seyretmek hem de birbirinden lezzetli, doğal ürünlerle bezenmiş bir sofrada kahvaltı yapmak unutulmaz bir deneyim olabilir. Bu güzel tatil beldesini ziyaret edenler, Kaş kahvaltı mekanları konusunda fikir sahibi olmak isteyebilirler.

    En iyi Kaş Kahvaltı Mekan Önerileri

    Kaş kahvaltı yerleri konusunda çeşitliliğe sahip bir beldedir. Taşbahçe kahvaltı, Kaş beldesinin merkezinde yer alır ve doğal kahvaltılıklarıyla misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya çalışır. Sizi evinizdeymişsiniz gibi hissettiren bir misafirperverliğe sahip olan Taşbahçe'de kahvaltı yaptıktan sonra güne daha enerjik başlayabilirsiniz.

    Deniz manzarası eşliğinde Kaş kahvaltı keyfi yaşamak isterseniz rotanızı Miskin Kahvaltı'ya çevirebilirsiniz. Mavinin huzuru eşliğinde, ailecek keyifli bir kahvaltı yapmak isterseniz Miskin kahvaltı doğru adres olabilir.

    Denize sıfır bir konumda kahvaltı etmek isterseniz Omlet Beach & Breakfast sizin için uygun bir mekan olabilir. Adından da anlaşılacağı üzere nefis omletler pişiren bu işletme sahip olduğu plajı sayesinde misafirlerin kahvaltı sonrası deniz keyfi yapmasına da olanak sunar.

    Hideaway ise otantik bir mekanda, geleneksel bir kahvaltı tercih etmek isteyenler için uygun bir durak olabilir. Özellikle kaşarlı ve sarımsaklı ekmekleri ile meşhur olan bu işletme karnınızın tıka basa doymasını sağlayan bir serpme kahvaltı sunar.

    Bi Lokma Restaurant rustik bir tarzı benimseyen ve serpme kahvaltı konforu sunan bir mekandır. Şirin bir işletme olan Bi Lokma Restaurant birbirinden lezzetli kahvaltılıkları deneyimlemeniz için doğru bir adres olabilir. Kaş'ta kahvaltı kendinizi özel hissetmenizi sağlamanın yanında damaklarınızın şenlenmesini de sağlayacaktır.

    Kaş Kahvaltısını Özel Kılan Nedir?

    Kaş'ta kahvaltı yapılacak yerler genellikle doğa ile iç içe olma özelliğine sahiptir. Çayınızı yudumlarken, alabildiğine mavi olan Akdeniz manzarasının tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Dilerseniz ormanın içinde yer alan bir mekanda, kuş cıvıltılarının melodisini dinleyerek temiz havayı içinize çekebilirsiniz.

    Kaş kahvaltı sofralarında doğal, yöresel tatlara rastlamak mümkündür. Birbirinden lezzetli ev yapımı reçeller, peynir çeşitleri, börek ve mezeler Kaş'ta kahvaltı yapmak isteyenleri cezbeder.

    Kaş kahvaltıcıları, güler yüzlü ve sıcak yaklaşımları ile de misafirlerini memnun etmeye çalışırlar. Kaş kahvaltı sofrasında güne başlayabilir, sonrasında da bu güzel tatil beldesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

    kaşta kahvaltı

    Kaş'ta Konaklama Seçenekleri Nelerdir?

    Kaş kahvaltı önerileri kadar önemli olan bir başka detay da elbette konaklamadır. Beldede birçok otel, motel, pansiyon, butik otel ya da apart gibi seçenekler mevcuttur. Ancak özellikle pandeminin gündemde olduğu şu dönemde en mantıklı tercih villa kiralamak olabilir. Villa Reyonu sizlere bu anlamda dilediğiniz imkanı sunan ve konforu sağlayan bir sitedir.

    Birbirinden şık ve lüks şekilde dizayn edilmiş olan villalardan dilediğinizi kiralamanız mümkündür. Doğası ve tarihi dokusu ile dillere destan bir atmosfere sahip olan Kaş'ta villa kiralamak için siz de Villa Reyonu sitesini ziyaret edebilirsiniz.


    Oluşturulma Tarihi : 9.04.2022 19:23:02

    Son Güncellenme Tarihi : 19.12.2023 17:11:40

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin