villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00
villareyonu
    13Şubat2021

    Çocuklu Aileler için Tatil Önerileri

    anne ve çocuk deniz kenarında

    Herkesin tatilden beklentisi farklı... İşte bu nedenle bir aile tatili planlarken hep o malum soru karşımıza çıkar: Bu tatili kendimiz için mi yapacağız, yoksa çocuğumuz için mi? Oysaki, tüm aile fertlerini mutlu edebilecek bir tatil mevcut! İki çocuklu bir aile de olabilirsiniz, beş çocuklu da... Ne kadar çocuk olursa olsun çocuklu aile olarak kendinizi tanımladığınız sürece tatile çıkarken ya da bir yerden bir yere giderken iki kere düşünürsünüz. Bu kalabalık ekiple her şey dahil bir otel tatilini tercih edebilirsiniz ancak konforlu bir tatil yapacağım derken bir servet ödemek istemiyorsanız, yeni nesil aile tatili alternatiflerinden biri olan "çocuk havuzlu villalar" ile tanışma zamanınız gelmiş de geçiyor. Bu yeni tatil tipi, sizi tüm aile fertlerini memnun edecek bir tatil deneyimi vadediyor.

    Çocuklu Aileler Neden Villa Tatil Alternatifini Seçmeli?

    Çocuklu aileler için tatilde villa kiralamak, otellere kıyasla çok daha konforlu bir seçenektir. Villa kiralayarak yapılacak bir çocuklu aile tatilinin artılarına şöyle bir bakalım;

    Şehir hayatında doğayla çok vakit geçiremeyen çocuğunuz biraz olsun doğayla vakit geçirsin, toprakla oynasın istiyorsanız villa kiralayarak bunu yapmanız mümkün.

    Havuzun ve güneşlenmenin keyfini aklınız çocuklarınızda kalmadan çıkarabilir, çocuklarınız ise villanızın özel bahçesinde oynarken keyifle vakit geçirebilir. Doğayla baş başa kalacağınız villa tatili sayesinde bahçe sulamanın verdiği huzuru hissedebilir, bu anların tadını güvenle çevrelenmiş özel alanınızda yaşayabilirsiniz.

    Otellerin aile tatilinde tercih edilmesi yemek sorunlarını doğurabiliyor. Şehri keşfetmeye çalışırken bir yandan yemek programına da uyum sağlamaya çalışmak anlık sıkıntılar yaratabilir. Villa kiralamada ise dışarıda yemek yemek olanağına da sahip oluyorsunuz ve şehri, o bölgenin kültürünü ve lokal lezzetlerini ailenizle keşfetmek ise size keyifli anlar vadediyor.

    Eğer isterseniz evde yemek yapma opsiyonunuz da mevcut elbette! Villanızın bulunduğu bölgenin lokal pazarlarından taze sebze/meyve alarak farklı bir tatlar keşfedip, harika yemekler hazırlayabilirsiniz!

    Aile Tatilinde Villa Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

    geniş aile villası gold rose

    Tatilinizi mümkün olduğunca önceden planlayın. Aradığınız çocuk havuzlu villayı bulduğunuzda erkenden rezervasyon yapmanız size en uygun fiyata tatil yapma fırsatı yaratacaktır. Erken rezervasyon fırsatlarını dikkate almanızı öneririz!

    Rahat bir aile tatili için villanızın size sunduğu imkânları dikkatli incelemenizi öneririz. Villanızı kiralarken evin içinde bulunan eşyalara ve imkânlara çok dikkat etmelisiniz. Dikkat edeceğiniz eşyalar arasında; mutfak eşyası, çocuklar için uygun yatak ya da bebeğiniz varsa mama sandalyesi ve beşik olması tatilde rahat etmenize yardımcı olacaktır. Çocuk ve bebek misafir için seçeceğiniz villada, ev sahiplerinin bu konudaki ev kurallarını da dikkatlice incelemelisiniz. Çocuk havuzlu villalar kategorisinden villa seçimlerinizi gerçekleştirdiğinizde tatilinizde çocuklarınız için hiçbir detayı atlamamış olursunuz.

    Çocukların eczane, çarşı, pazar, market gibi yerlerden ihtiyaçlarının olması sebebiyle aile tatili için kiralayacağınız ev veya villa merkeze yakın olmalı.Deniz tatili severlerdenseniz, aile tatilinizde denize yürüyüş mesafesinde bir villa kiralamak hem siz hem de çocuklarınız için iyi olacaktır.

    Aile tatili için havuzlu villa tercih ederken, havuzun derinliğini ve ölçülerini, havuz temizliğinin nasıl yapıldığını ve çocuk havuzu olup olmadığını detaylıca öğrenmelisiniz.

    Villanın güvenliği, korunaklı havuza sahip olması, tek katlı ya da çok katlı olması, kapalı havuzu olması gibi birçok konuyu sıralayabiliriz. Hazırlayacağınız liste sizin ve çocuklarınızın önceliklerine göre uzayıp gidebilir. Hem zaman kaybetmemek hem de ararken yorulmamak adına iyice araştırma yapmalı ve ne istediğinizi iyi belirlemelisiniz.

    Siz çocuklarınızla aile tatilinin tadını doya doya çıkarmak için Villa Reyonu'na göz atabilirsiniz. Müşteri refahını her zaman ana hedeflerden biri olarak önceleyen Villa reyonu, keyifli ve güvenli bir villa tatilinin kapısını aralar. Her bütçeye her lokasyona ve her zevke göre villa seçeneklerinin bulunduğu Villa Reyonu'ndan villanızı kiralayın, ailecek huzurlu tatil deneyimiyle tanışın!


    Oluşturulma Tarihi : 9.04.2022 19:23:02

    Son Güncellenme Tarihi : 15.12.2023 15:01:39

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin