Favoriler
logo
    HesabımHesabım

    Antalya Tatil Yerleri

    Akdeniz'in en güzide şehirlerinden olan Antalya; turkuaz mavisi denizi, göz alıcı koyları, tarihin derinliklerine beşiklik eden turistik mekanları ve yemyeşil doğasıyla keşfedilmeyi bekleyen destinasyon noktalarının başında gelir. Turunçgillerin merkezi olan ve etrafı ormanlarla kaplı olan şehir, hem ilçelerinde hem de merkezinde gelen misafirlerini şaşırtacak pek çok turistik güzellik barındırır. Antalya tatil yerleri keşfine çıktığınızda ilk olarak gezinize Muratpaşa ilçesi sınırlarında yer alan Kaleiçi'nden başlayabilirsiniz. Deniz ve kara sularıyla çevrili olan bu kent merkezinde hem yeşilin hem de maviliğin birbirine karışmış büyüleyici manzarasından etkileneceksiniz.

    Berrak Suların Işıltısı: Kaş ve Kalkan

    kaş andifli manzara

    Antalya tatil yerleri denince ilk akla gelen rotalardan birisi de kuşkusuz Kaş. Çarşaf gibi açılan masmavi denizi, UNESCO tarafından koruma altına alınmış görkemli antik kentleri ve kartpostal güzelliğindeki yemyeşil doğasıyla gelen tüm misafirlerini kendine hayran bırakır. Gelen turistlere dolu dolu bir tatil deneyimi yaşatmayı başaran Kaş'ta tekne kiralayarak Kekova Batık Kent'e, Xanthos Antik Kenti'ne ve Simena'ya gidebilir, Saklıkent vr Kıbrıs Kanyonu'nda masmavi suların huzuruna dalabilirsiniz. Ayrıca Antalya tatil yerleri listenize caretta carettalarıyla ünlü Kalkan'a uğramayı ve yamaç paraşütü deneyimini eklemeyi de unutmayın.

    Antik Kentlerde Tarihe Yolculuk

    Antalya tatil yerleri arasında antik kentlerin önemi oldukça büyük. İlk olarak rotanızı Olympos Antik Kenti'ne çevirerek yola koyulmalısınız. Tanrılar Kenti olarak bilinen bu doğayla iç içe alanda kamp kurarak konaklayabilir, tarihi kalıntıları gezebilir ve gün içerisinde plajında denize girebilirsiniz.

    Pamfilya liman kenti olan Side; Apollon Tapınağı, agorası, hamamları, müzeleri, devasa boyutlardaki heykelleri ve görkemli portreleriyle gelen tüm turistlerin ilgisini çekmeyi başarır. Üstelik antik kent içerisinde Bizans, Roma ve Helen dönemi mimarisini yansıtan eserlerle çevrili büyük bir müze de mevcut. Likya Medeniyeti'ne başkentlik etmiş Patara, el değmemiş doğal atmosfere sahip Termessos, 230 metre uzunluğunda yapay limana sahip Magydos, Roma tarihine ışık tutan Aspendos ve kabartma heykelleriyle göz dolduran Perge ise Antalya tatil yerleri arasında görebileceğiniz diğer antik kentlerden birkaçı.

    Antalya Tatil Yerleri Listesinin Plajları ve Turistik Durakları

    kaputaş plaj manzarası

    Akdeniz'e boylu boyunca uzanan mavi bayraklı plajlarda denizin ve güneşin keyfini çıkartabilirsiniz. Antalya tatil yerleri listelerinin başında gelen Konyaaltı, hem yüzebileceğiniz hem de su sporlarıyla gününüzü renklendirebileceğiniz mavi bayraklı plajlardan bir tanesi. Antik Mısır Kraliçesi'nden ismini alan Kleopatra Plajı'na geldiğinizde altın sarısı kumsalların tozunu attırabilir, Alanya Kalesi manzarasını gören bir restoranda yemek yiyebilir ve akşam üzeri sevdiklerinizle birlikte gün batımını seyredebilirsiniz.

    Gece dinamiğine kapılmak isterseniz Kemer Plajı'nı mutlaka düşünmelisiniz. Sabahları denizin keyfini çıkartabilir, akşamları da beach partilerine katılarak eğlence dolu vakitler geçirebilirsiniz. Antalya tatil yerleri arasından Kaş'ı tercih ederseniz, bütçenize uygun villa ve yazlık kiralayarak konaklama ihtiyacınızı karşılayabilir, Kaputaş Plajı'nda turkuaz rengi denizin ve bembeyaz kumsalların göz kamaştıran güzelliğiyle baş başa kalabilirsiniz.

    Antalya Tatil Yerleri Konaklama İmkanları

    Turizm cenneti olarak bilinen Antalya, yılın her dönemi yerli yabancı sayısız turisti ağırladığı için farklı konaklama alternatifleriyle karşınıza çıkar. Ev konforunuzu aratmayacak olanaklara sahip oteller, mavi bayraklı plajlara yürüme mesafesinde yer alan apartlar, doğayla baş başa kalmanızı vaat eden yazlıklar gibi daha aklınıza gelebilecek pek çok konaklama seçenekleri bulabilirsiniz. Özellikle Antalya tatil yerleri rotalarının başında gelen Kaş, Kalkan, Alanya gibi büyük ilçelerde keyfinizi ikiye katlayacak uygun fiyatlı villa ve yazlık alternatiferi bulabilmeniz mümkün! Mutlu, huzurlu ve konforlu bir tatil geçirmenizi amaçlayan Villa Reyonu'nu ziyaret ederek Kaş-Kalkan gibi Antalya ilçelerinde yer alan farklı konseptlerdeki villalar ve yazlıklar arasından dilediğinizi kolayca kiralayabilirsiniz.

    Popüler Yazlık Villa Bölgelerimiz
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    Menü
    İdeal Villanı BulYENİ
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    • Temizlik Ücreti
    • İndirim
    • İndirim
    • Ön Ödeme
    • Girişte Kalan (Nakit olarak alınır)
    Toplam
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin