Favoriler

Kiralık Villa Tatili Destinasyonu Kalkan Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Etrafı orman ve denizlerle çevrili bir doğa harikası olan Kalkan, Antalya’nın en uç noktasında yer alır. Yunanistan’ın Meis adasına oldukça yakın şekilde konumlanan bu büyüleyici sahil kasabası İngilizlerin gözde tatil destinasyonlarından biridir. Tarih yazınında meşhur anlatımlarıyla öne çıkan Herodot Kalkan’ı yıldızlara en yakın yer olarak tanımlar. Tarih ve doğanın buluştuğu bu eşsiz tatil destinasyonu hayalinizdeki tatili yapmak için muhteşem olanaklar sunar. Kalkan aynı zamanda su altı zenginlikleriyle de dikkat çeken bir tatil beldesidir. Dalış yapmak için en çok tercih edilen yerlerden biridir. Kalkan’da havuzlu ve deniz manzaralı villa kiralayarak unutulmaz bir tatil planlayabilirsiniz.


Kalkan'ın Keşfi: Eşsiz Bir Akdeniz İncisi

Kalkan, Akdeniz’in tüm güzelliklerini yaşatan benzersiz bir atmosfere sahiptir. Kalkan’da dolaşırken kendinizi bir Yunan adasında geziyormuş gibi hissedebilirsiniz. Tertemiz plajları, tarihe tanıklık eden antik kentleri, panoramik manzaraları ile Kalkan keyifli bir tatil için harika bir seçenektir. Kalkan ve çevresinde Myra antik kenti, Saklıkent kanyonu, Likya yolu, Mavi Mağara, Parata antik kenti, Kaputaş plajı gibi etkileyici yerler Kalkan’da gezilecek yerler arasında öne çıkar. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en meşhur tatil destinasyonları arasında yer alan Kalkan’da lüks villa kiralayarak ayrıcalıklı tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.


Kalkan'da Villa Tatilinin Avantajları

Kalkan’da çok etkileyici manzaralara sahip, lüks ve konforlu villa seçenekleri bulunur. Muhteşem doğal güzelliklerin tam ortasında tatil yapmak için lüks villa seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Villa tatili özelleştirilmiş tatil olanaklarıyla özgür ve konforlu tatil yapmanızı sağlar. Kendi özel havuzunuzda yüzebilir, keyifli aktiviteler planlayabilirsiniz. Kalkan’da villa kiralayarak ekonomik konaklama olanaklarıyla lüks tatil yapma fırsatı bulabilirsiniz. Erken rezervasyon avantajlarını keşfederek indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Özel Havuzlu Villalar: Gizlilik ve Konfor

Özel havuzlu villa tercih ederek kendi havuzunuzda keyif yapma fırsatı bulabilirsiniz. Bu şekilde de başkalarıyla paylaşmanıza gerek kalmadan havuz olanaklarından yararlanmış olursunuz. Dışarıdan görünmeyen villa seçeneklerini değerlendirerek mahremiyete öncelik verebilirsiniz. Gizlilik ve konfor standartlarıyla özgür tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Sadece sizin ve sevdiklerinizin bulunduğu özel yaşam alanlarıyla tatilinizi daha konforlu hale getirebilirsiniz. Özel tatil konforunu çok yükseltir. İstediğiniz zaman havuzda yüzerken yabancılarla havuzu paylaşmak zorunda kalmazsınız. Tatil kalitenizi arttıracak özel havuz lüks yaşam standartlarına sahip olmanızı sağlar. Gözlerden uzakta, kalabalıktan sıyrılarak çok özel ve çok konforlu bir tatil planlayabilirsiniz.


Manzara ve Konum: Kalkan'ın Büyüleyici Doğası

Kalkan’daki villalar büyüleyici manzaralar eşliğinde unutulmaz tatil anları yakalamanızı sağlar. Kalkan yeşilin ve mavinin bir resim tablosunu andıran görüntüler sunduğu çok etkileyici bir atmosfere sahiptir. Deniz ve orman manzaralarına bakarak kendinizi dingin ve keyifli hissedebilirsiniz. Kalkan’da villa tercihi yaparken konum olarak birbirinden güzel konum seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Güneşim doğuşu ve batışını muhteşem manzaralarla seyredebileceğiniz konumları tercih edebilirsiniz. Kalkan’ın muhteşem doğasını en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlayacak villa seçeneklerine sitemizden ulaşabilirsiniz. Kalkan bölgesi Akdeniz’in en etkileyici manzaralarına ev sahipliği yapar. Konumuyla, manzarasıyla, konfor özellikleriyle tatil kalitenizi arttıracak villa seçimleri yapabilirsiniz.

Kalkan'da Görülmesi Gereken Yerler

Kalkan’da sizi büyüleyecek birçok doğal güzellik keşfedebilirsiniz. Türkiye’nin en uzun plajı olan Patara plajı bunlardan biridir. Doğallığı ve denizinin berraklığı ile öne çıkan bir başka plaj ise Kaputaş plajıdır. Likya’nın en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Patara Antik Kentini ziyaret ederek tarihe tanıklık edebilirsiniz. Kalkan’a gitmişken görmeniz gereken yerlerden biri de Mavi Mağara’dır. Sadece tekneyle gidilebilen bu mağara eşsiz bir doğal güzellik sunar. Turkuaz renkli suları keşfetmek istiyorsanız Fırnaz Koyunu ziyaret edebilirsiniz. Dünya Miras Listesi’nde bulunan Xanthos Antik Kenti bir tarih müzesi olarak çok etkileyicidir. Tlos Antik Kenti, Sidyma Antik Kenti, Pirha Antik Kenti, Bezirgan Yaylası veya İslamlar Köyü gibi yerleri Kalkan’da mutlaka görmeniz gereken yerler olarak değerlendirebilirsiniz.


Kaputaş Plajı: Turkuaz Suların Büyüsü

Dünyanın en güzel plajları arasında yer alan Kaputaş plajı turkuaz sularda hayallere yolculuk yapmanızı sağlar. Halk arasında Kanyon Ağzı Plajı olarak bilinen Kaputaş Plajı çevresinde çok sayıda mağara vardır. Dağlardan denize doğru gelen kaynak suları nedeniyle bu plajın denizi biraz soğuktur. Altın sarısı kumlarla kaplı plajın etrafı sarp kayalıklarla çevrilidir. Kristal berraklığında deniziyle dikkat çeken Kaputaş Plajı, mavi yolculuk teknelerinin uğrak noktalarından birisidir. Bu plaja ulaşmak için 187 basamaklı bir merdivenden inmek gerekiyor. Kaputaş plajının denizi hemen derinleşen bir yapıya sahiptir. Bu nedenle burada yüzerken dikkatli olmalısınız. Kaputaş Plajı eşsiz bir doğa harikası olarak Kalkan’a gidildiğinde mutlaka keşfedilmesi gereken yerler arasında bulunur. Kalkan’daki plajlar arasında turkuaz deniziyle büyüleyici bir seçenek sunan Kaputaş plajını mutlaka görmelisiniz.


Saklıkent Kanyonu: Macera Tutkunları İçin

Binlerce yıl evvel jeolojik çatlama sonucunda oluştuğu düşünülen Saklıkent Kanyonu gizli bir cennette olduğunuzu hissettiren çok özel bir atmosfere sahiptir. 18 km uzunluğunda ve 200 metre yüksekliğinde olan bu kanyon Türkiye’nin birinci kanyonudur. Kanyonda en fazla dize kadar ulaşan çok soğuk bir su akışı vardır. Tatilinde maceraya yer vermek isteyenler için Saklıkent Kanyonu mükemmel bir seçenek sunar. Rafting yaparak macerayı iliklerinize kadar hissedebilir veya çamur banyosu yapma fırsatını da yakalayabilirsiniz. Ayrıca sunset turlara katılarak kanyonu yukarıdan seyredebilirsiniz. Tatilinizde eğlenceli ve keyifli anlar yaşamak için Saklıkent Kanyonu da ziyaret edebilirsiniz.


Kalkan'da Villa Kiralarken Bilmeniz Gerekenler

Kalkan’da çok farklı konum ve çevre özelliklerine sahip villa seçenekleri vardır. Nasıl keyifli bir tatil yapmak istediğinize karar vererek konum ve çevre özelliklerini belirleyebilirsiniz. Denize yakın konumdaki villaları tercih etmek plaj keyfini istediğiniz gibi yaşamanızı sağlar. Kalkan’da villa kiralarken bu bölgenin İngiliz turistler tarafından çok sevildiğini unutmamalısınız. Turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bu tatil kasabasında önceden villa kiralamayı tercih edebilirsiniz. Erken rezervasyon yaptırarak en avantajlı villa seçeneklerini değerlendirme imkanınız olur. Yaşam tarzınıza göre villa seçimi yapmak alternatif villa seçeneklerine göz atabilirsiniz. Kalkan’da aile villası, balayı villası, muhafazakar villa gibi villa seçenekleri bulunur. İstediğiniz özellikleri belirleyerek ideal konaklama standartlarına sahip olabilirsiniz.

Sezonluk Fiyatlandırma ve Rezervasyon İpuçları

Kalkan çok yoğun ilgi gören tatil destinasyonlarından biridir. Bu nedenle tatil sezonlarında Kalkan’da kiralık villa bulmak zorlaşabilir. Kalkan’da tatil yapmak istiyorsanız sezon başlamadan aylar öncesinde sunulan erken rezervasyon kampanyalarını değerlendirebilirsiniz. Erken rezervasyon dönemlerinde hem daha uygun fiyatlı villa kiralama fırsatını yakalayabilir hem de istediğiniz özelliklerde villa bulma şansına sahip olursunuz. Sezonda artan fiyatlardan etkilenmemek için kiralık villa tatili tercih edebilir, Villa Reyonu olarak sunduğumuz erken rezervasyon olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Konaklama Seçeneklerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Konaklama seçeneklerini değerlendirirken tatil önceliklerinizi belirlemelisiniz. Örneğin, havuzu başkalarıyla paylaşmak istiyor musunuz ya da otelin verdiği yemeklerden memnun olacak mısınız? Kendi isteklerinize göre tatil planlamak için en iyi konaklama seçeneği villa kiralamaktır. Villa tatili aradığınız lüks yaşam standartlarını ve size özel yaşam alanı olanaklarını sunar. Üstelik çok ekonomik fiyatlarla lüks konaklama imkanlarına sahip olabilirsiniz. Konaklama seçeneklerinde lüks, konforlu ve uygun fiyatlı konaklama fırsatını yakalamak için kiralık villalara göz atabilirsiniz. Bütçenizi en iyi şekilde ayarlayarak daha keyifli bir tatil planlayabilirsiniz.

Kalkan'da Tatilinizi Unutulmaz Kılacak Aktiviteler

Kalkan’da tatil yaparken çok farklı aktivite seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Tüplü dalış yaparak su altı zenginliklerini keşfedebilirsiniz. Mağara ve batık dalışı yapmayı tercih edebilir ya da tekne turlarına katılarak karadan keşfedemeyeceğiniz güzellikleri keşfetme şansına sahip olabilirsiniz. Yamaç paraşütü yaparak Kalkan’ın güzelliklerini gökyüzünden seyretme imkanınız da vardır. Dilerseniz maceraya atılmak için rafting yapmayı deneyebilir ya da sakin bir doğa yürüyüşü ve trekking yaparak Kalkan’ın muhteşem doğasına tanıklık edebilirsiniz. Farklı bir deneyim olarak da ATV ya da atla safari ile gerçekleştirilen etkinliklere katılabilirsiniz.


Yat Turu ile Akdeniz'in Keşfi

Akdeniz birbirinden güzel koylara ev sahipliği yapar. Bu sebeple de yat turlarıyla Akdeniz’in eşsiz güzelliklerini keşfetme olanağınız olur. Mavi yolculuğa çıkarak muhteşem koyları ziyaret edebilirsiniz. Kalkan yat limanından kalkan tekneler ile turlara katılmak mümkündür. Maradi Adası, Fırnaz Koyu ya da Güvercin Adası gibi noktalara uğrayarak Akdeniz’in en güzel koylarını görebilirsiniz. Yunanistan adalarına düzenlenen özel turlara katılma şansınız da var. Ancak Yunanistan adalarına gidebilmek için vize almak gerekiyor. Meis adasına düzenlenen turlar oldukça popülerdir. Kalkan’a gittiyseniz tekne turuna mutlaka katılmalısınız.

Kalkan'ın Lezzet Durakları: Gastronomi Turu

Kalkan’da Akdeniz mutfağının en güzel lezzetlerini keşfetme şansınız var. Deniz ürünleri ve mezeler Kalkan mutfağında öne çıkan lezzetlerdir. Deniz kenarındaki restoranlarda deniz ürünleri ve mezeleri deneyebilirsiniz. Kalamar dolması gibi özel lezzetleri deneyerek farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Soslu balıkları da mutlaka denemelisiniz. Karidesli börek, vişneli yaprak sarma, karidesli avokadolu enginar, fındıklı mantar dolma, kayısılı tavuk, ahtapot ızgara mutlaka denemeniz gereken lezzetler arasında yer alıyor. Kalkan’da doğal ve organik ürünleri keşfederek kiralık villada kendi mutfağınızda özel yemekler hazırlayabilirsiniz.

Popüler Yazlık Villa Bölgelerimiz
×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Menü
İdeal Villanı BulYENİ
Villa Ara
×REZERVASYON OLUŞTUR
Giriş Tarihi
Çıkış Tarihi
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
  • İndirim
  • İndirim
  • Temizlik Ücreti
  • Isıtma Ücreti
  • Toplam Tutar
  • Ön Ödeme
  • Girişte Kalan (Nakit olarak alınır)
Toplam
×
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Opsiyon
Dolu Günler
Giriş-Çıkış
Özellik
Sizi Arayalım
WhatsApp
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
x
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin