villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00
villareyonu
    1Nisan2022

    Kaş Gezilecek Yerler

    Harika koyları, uzayıp giden plajları ile kartpostallık manzara gibi seyre daldığınız Kaş gezilecek yerler arasında ilk sırada yer alıyor. Gün batımındaki huzuru şöyle dursun, antik kentlerin gizemli yolculuğunda kaybolmayı kim istemez. Muhteşem koylarında dünyanın tüm sıkıntısını üzerinizden atacağınız Kaş’ta, görmeniz gereken yerleri sizler için hazırladık. Okuduktan sonra valizinizi hazırlayıp yola düşeceğiniz, birbirinden güzel mekânlar için heyecanlanıyorsanız, sizi daha fazla bekletmeden yazımıza devam edelim.

    Kaş’ta Nereler Gezilir

    Kıbrıs Kanyonu

    Doğa sporlarından hoşlananlar için harika bir mekân olup, kanyonun serin sularında yürürken, bunaltıcı sıcağın etkisinden kurtulmuş olacaksınız. Kaş ile Elmalı ilçeleri arasında bulunan bu harika kanyonda yürüyüş, bisiklet, cip, safari ve kanyon geçiş turları düzenlenmektedir. Sütleğen Akörü orman yolundan, kanyonun panoramik görüntüsünü seyretme keyfini kaçırmamalısınız

    Kekova

    Bu harika ada Kaş’ın doğusunda yer alıyor. Ülkemizde tek batık kente ev sahipliği yapan Kekova’ya kara ulaşımı bulunmuyor. Doğal sit alanı olarak koruma altına alınan bu doğa harikası, ülkemizin en iyi dalış yerleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kekova’ya geldiğinizde tarihin sayfalarına yolculuk yapmaya hazır olun. Sinema Antik Kenti, tiyatro, kitabe, mezar ve sarnıç gibi tarihi değerleri gezip görebilirsiniz. Ayrıca Sinema Kalesi, Theimussa Antik Kenti de bu ada sınırlarında yer almaktadır.

    kekova antik kenti

    Saklıkent Kanyonu

    Karaçay tarafından oluşan kanyonlar sadece ülkemizde değil, tüm dünyada ilgi odağı. Yılda 300 bin civarında turist akınına uğruyor. Macera severlerin ve huzuru arayanların adresi olan Saklıkent Kanyonu, özellikle safari meraklısı, piknik sevdalısı ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Aynı zamanda Milli Park statüsünde olup, Türkiye’nin en uzun kanyonudur. Kaş’a geldiğinizde mutlaka Saklıkent’e uğrayıp, dere kenarında ahşap balkonlarda, gözleme-ayran keyfi yapmadan dönmeyin derim.

    Antiphellos Antik Kenti Tiyatrosu

    Likyalılardan günümüze kadar tarihi dokusunu koruyan, masalsı bir görünüme sahip Antiphellos Antik Kenti Tiyatrosunu ziyaret etmeden olmaz tabi. Her ne kadar restore edilmiş olsa da, tarihi dokusuna zarar verilmemiştir. Romantik bir günbatımı için ya da huzur veren deniz manzarası için bir akşam vakti çıkıp gitmeniz tavsiye edilir.

    Kaleköy Limanı

    Manzarası ile sizi kendisine hayran bırakan, tarihi dokusu ile alıp geçmişe götüren Karaköy Limanı harika fotoğraf karelerine sahip olmanızı sağlayacak. Bu doğa harikası yere geldiğinizde çok şık pansiyonlar, kafe ve restoranlar sizi bekliyor. Özellikle dondurması ile meşhur olan Karaköy Limanı Kaş’a oldukça yakın bir bölgededir.

    kaleköy manzarası

    Patara Antik Kenti ve Plajı

    Gezi planları yapılırken geniş bir zaman dilimi ayırmanızı tavsiye ediyoruz. Uzun bir yürüyüş ile gezeceğiniz bu antik kent, Kalkan’a 16 km, Kaş’a 42.5 km uzaklıktadır. MÖ.8. yüzyıla kadar dayanan geçmişi ile Patara Antik Kenti, Likyalılara ev sahipliği yapmıştır. Gelemiş Köyü sınırları içerisindedir. Antik kenti gezmek isteyenler için müzekart ile giriş ücretsizdir. Patara plajı ince kum özelliğine sahiptir ve şifalı olduğuna inanılır. Caretta carettaların yumurtlama alanıdır.

    Kalkan hakkında detaylı bilgi için bu yazımızı okumalısınız !!!

    Aperlai Antik Kenti

    Ulaşım deniz yolu ya da yürüyerek sağlanan Aperlai Antik Kenti, Likyalılardan daha eski döneme ev sahipliği yapmıştır. Bir kısmı sular altında kalmıştır. Teknelerle gidebileceğiniz bu doğa harikası yerde dilerseniz dalış yaparak sular altında kalmış kente şahitlik edebilirsiniz.

    Kaputaş Plajı

    Doğal sit alanı olan Kaputaş Plajı yeraltı sularının deniz kıyısında kumlarla buluştuğu noktadır. Turkuaz rengi denizin berrak denizin size kucak açtığı bu harika plaj, Kaş’a 10 km uzaklıktadır. Muhteşem manzarası ve eğlenceli aktiviteleri ile bilinen bu plajın denizi oldukça dalgalıdır. Deniz sporlarını sevenler için harika bir mekandır.

    plaj manzarası

    Demre

    Kaşa bağlı olmasa bile Finike yakınlarında bulunan Demre- Aziz Nikolaos Kilisesini görmeden gelmemelisiniz. Noel Babanın yaşamış olduğu yer olarak bilinen Demre’de bulunan kilise, kendi döneminden izler taşır. Adeta tarihi bir kolaj havası yansıtan bu doku, görmeniz gereken yerler arasında yer almaktadır.

    Kaş’ta gezilecek diğer yerler

    Sizlere aktardığımız Kaş’ta gezilecek yerler dışında daha bir çok turistik mekâna ev sahipliği yapmaktadır. Bu yerler arasında Kyaenai Antik Kenti, Demre, Mavi Mağara, Gömbe Yaylası, Aperlai Antik Kenti, İnceboğaz Plajı, İslamlar Köyü, Seyrek Çakıl Plajı, Phellos ve Dirgenler Köyü, Aslanlı Lahit, Çukurbağ Yarımadası, Büyükçakıl Plajı,Akçagerme Plajı, Meis Adası, Limanağzı Plajı, Fırnaz Koyu, İnbaş Mağarası, Güvercinlik Deniz Mağarası ve Hidayet Koyu yer almaktadır.

    İnsan kalabalığından uzak, ev konforunda ve doğayla iç içe bir villa tatili için yapmanız gereken tek şey Villa Reyonu’ndan rezervasyon yaptırmak. Villa Reyonu TÜRSAB ve ETBİS kayıtlarıyla misafirleri için en güvenilir kiralık villa rezervasyon ve konaklama seçeneklerini sunuyor. Rezervasyon öncesi ve sonrasında bizimle direkt iletişime geçebilir ve sizin için sunduğumuz özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.


    Oluşturulma Tarihi : 9.04.2022 19:23:02

    Son Güncellenme Tarihi : 20.12.2023 13:28:16

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin